Particle element
Particle element

Inspecties en toolboxen

De ‘VCA module’ omvat het plannen, uitvoeren en documenteren van Werkplekinspecties, Toolboxen en VGM overleggen. Ook hier is het actiebeheer geïntegreerd.

Image link

Audits en inspecties

Eveneens kun je VGM overleggen en toolboxen vastleggen inclusief bijbehorende documentatie. Hierbij is het mogelijk om issues te melden en acties vast te leggen.

De audits, werkplekinspecties en Toolboxen/VGM overleggen plan je in. Voor de audits en separaat voor de Toolboxen/VGM bijeenkomsten staat een planbord ter beschiking.

Werkplekinspecties

Werkplekinspectie rapporten kun je zelf indelen en op periodieke basis of specifiek per project uitvoeren. Het rapport deel je in op basis van rubrieken met onderliggende vragen. Per item is het mogelijk om opmerkingen te plaatsen. Eventuele gewenste acties kun je direct uitzetten. Het plannen gebeurt via het planbord.

Toolboxen

Toolboxen documenteer je binnen ISO2ACT. Bijlagen neem je op, eventueel weblinks naar presentaties en filmpjes. Er is voorzien in registratie van deelnemers. Een getekende deelnemerslijst kun je als een van de bijlagen opnemen. In evaluatie en vastleggen van eventuele acties is voorzien. Het plannen gebeurt via het planbord.

VGM overleggen

VGM overleggen maak je inzichtelijk door deze op te nemen. Vanuit de registratie leg je eventuele acties direct vast.

Image link

Waar wacht u nog op?

Begin vandaag nog met ISO2ACT en koppel signaleren, melden en documenteren automatisch aan informeren, acteren, evalueren en leren op elk moment vanaf elke plek met Smartphone, Tablet en PC!
Vraag een demo aan