Over  ISO2ACT …   

Wij willen het werken met ISO-managementsystemen en VCA voor organisaties zo gemakkelijk mogelijk maken. Onze passie is dan ook continu verbeteren. Je weet wel PDCA; Plan Do Check Act.
Ja mooi zul je zeggen: “En al die rompslomp eromheen?”. Klopt! Of het nu papieren documenten zijn of digitale bestanden … hoe los je dat op.

Juist! Dat is de reden dat wij met elkaar de mouwen hebben opgestroopt. Samen met onze ontwikkelaars van CLEARIS aan de slag. Met één doel: Voor het MKB van klein tot groot een schaalbare en betaalbare applicatie voor ISO en VCA ontwikkelen om de bedrijfsvoering te ondersteunen.
Onze uitdaging.

Met als resultaat de volledige Cloud Webapplicatie ISO2ACT. Ontwikkeld op MENDIX het wereldwijd gebruikte standaard low-code ontwikkelplatform. Stabiel en de nieuwste technieken volgend. Voor jou geen sores van onderhouden, updates installeren, hardware en noem maar op. Altijd de actuele software, voorzien van best practices, beschikbaar.

Met vriendelijke groet TEAM ISO2ACT

Neem contact op
Image link

ISO2ACT is het MKB gereedschap voor slim en efficiënt registreren, acteren en informeren

ISO2ACT maakt het je gemakkelijk om een integraal managementsysteem op te zetten en levend te houden ter ondersteuning van je bedrijfsvoering. “Van melden naar verbeteren”

Image link
Meldingen via smartphone, tablet of laptop
Documenteren met foto’s en documenten
Afhandeling meldingen en registraties via workflow
Beheren van maatregelen en overige acties
Aantoonbaar verbeteren: PDCA in beeld
Real-time grafische stuurinformatie
Centraal beschikbaar stellen van ISO en VCA documentatie
Bedrijfsspecifiek in te richten
Geheel in de Cloud, geen software installeren en onderhouden

ISO2ACT maakt het je gemakkelijk: alle meldingen en registraties in één applicatie.

Waar je ook bent – op het bedrijf, op klant locatie, bij relatie, thuis of onderweg – maakt niet uit. Tijdsstip? Geen probleem. Apparatuur? Kiest maar: PC, laptop, tablet of smartphone. Elke plaats, elk tijdstip en met elke gangbare apparatuur.
Meertalig: Standaard keuze uit Nederlands, Engels en Duits.
Onderweg of op locatie kun je snel en gemakkelijk meldingen plaatsen. Eventueel aangevuld met ter plekke gemaakte foto’s of video. Op kantoor of elders verder uitwerken of laten aanvullen is geen probleem.

Onze Cloud applicatie bevordert en structureert het melden van klachten, afwijkingen, incidenten en verbetervoorstellen. Daarnaast registreer je direct klanttevredenheid-beoordelingen, leveranciers-beoordelingen, werkplek-inspecties en audits. Een uitgekiende workflow stroomlijnt het oplossen/afhandelen, oorzaak analyseren, maatregel treffen en evaluatie.

Het beheren van acties – herstelacties, corrigerende maatregelen na analyse van klacht/interne afwijking of incident, verbetermaatregelen – vormt de kern van de ISO2ACT.

Registreren zonder acteren is een vrij zinloos gebeuren. ISO2ACT is juist gericht op acteren.

ACTNOVUM of een van onze partners geeft je graag een demo. Zo krijg je inzicht wat ISO2ACT voor jouw organisatie kan betekenen.

In een persoonlijk gesprek bespreken wij vooraf je wensen. Vervolgens kunnen wij je een op jullie situatie toegespitste demo verzorgen. Dit kan op locatie of op afstand online.

Image link

Waar wacht u nog op?

Begin vandaag nog met ISO2ACT en koppel signaleren, melden en documenteren automatisch aan informeren, acteren, evalueren en leren op elk moment vanaf elke plek met Smartphone, Tablet en PC!
Vraag een demo aan